Tortilla s grilovaným masem, zeleninovým salátem a dipem

Konečně začalo to pravé léto. V tomto receptu připravíme perfektní letí jídlo. Tortillu s grilovaným masem, zeleninový salátem z rajčat a čínského zelí a lehkým česnekovým dipem. Jídlo je jednoduché, lehké a chutné. A hlavně je hotové za 30 minut. Dobrou chuť.

Suroviny

  • Tortilla

    Tortilla

  • 500 g Kuřecí prsa
  • Grilovací koření
  • Olivový olej
  • 300 g čínské zelí
  • Rajčata
  • 300 g smetanový jogurt 10%
  • 3 stroužky česneku
  • Pepř
  • Ocet
  • Sůl

Postup přípravy receptu

Jako první naložíme kuřecí maso v oleji. Kuřecí maso okořeníme a osolíme. Necháme min. 30 minut uležet.

Česnekový dip. Do jogurtu přidáme propasírovaný česnek a dochutíme solí a pepřem.  Vše důkladně promícháme. Necháme minimálně 1 hodinu rozležet.

Salát. Nakrájené čínské zelí a rajčata nasypeme do mísí. Lezce osolíme a přidáme 1/3 čajové lžičky octa. Vše zamícháme.

Maso ogrilujeme. Následně nakrájíme na kostičky.  Do tortilly zabalíme maso se salátem. Tortillu po dáváme s dipem. 

Video recept

 

Tortilla s grilovaným masem, zeleninovým salátem a dipem

RSS
Facebook
YouTube